Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Krzysztof J (1872 niezalogowanych)
221 Postów

(Veileder)
Stały Bywalec
kryss napisał:
a skad sie biora dzieci?moze ktos kto nie uzywa zazdrosci tym co uzywaja,a stad jak wiadomo biora sie dzieci/nie ma 100%antykoncepcji,sorki jest wlasnie brak uzywania/wiec mysli; oni uzywaja a ja nie i ja mam pozniej jeszcze za efekty ich uzywania placic......,no to teraz juz skumalem o co idzie...

Chyba mylisz sex z prokreacja, coz typowo katolickie podejscie... Sex lubie i chialbym go miec jak najwiecej, ale jezeli przy okazji splodze dziecko, to jest to MOJA odpowiedzialnosc (rowniez finansowa).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
nie ,ale niektorych w kapuscie moze znaleziono,powiedz kumplom ktorzy maja dzieci i pobieraja na nie zasilek zeby oddali ci kase bo ty placisz na ich dzieci i sobie tego nie zyczysz,oni napewno dobrze ci to wszystko wytlumacza....,a sam pewnie nie masz dzieci mieszkasz sam albo z kolega a zamiast milej kobiety tylko wlasne lapki....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
jasne twoja odpowiedszialnosc jesli bedziesz kiedys mial to dziecko sam reke wyciagniesz zeby dziecku wszystko zapewnic co do katolikow to zle trafiles,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
jasta102 napisał:
Dino napisał:

Po pierwsze i po drugie. Masz choćby taki interes, że będzie miał kto pracować na twoją emeryturę. Myślę, że bardzo byś się ucieszył w chwili przejścia na emeryturę, gdyby z powodu zbyt małej liczby obywateli generujących dochód państwa, uznano emerytów za zbędne obciążenie budżetu i zostawiono samym sobie, natura posprząta problem w przypadku samotnych emerytów . Po trzecie - bez komentarza, zwykły bełkot.

bełkot to u ciebie. najpierw zobacz w którym kraju na świecie nie ma bezrobocia głównie wśród młodych, i to na nich trzeba je... teraz, czy się chce czy nie i końca tego nie widać
masz tak samo we łbie jak i u tych co stwierdzili zgrzewanie się klimatu

Bełkotu ciąg dalszy, no cóż... "najpierw zobacz w którym kraju na świecie nie ma bezrobocia głównie wśród młodych, i to na nich trzeba je... teraz, czy się chce czy nie i końca tego nie widać". Jak według Ciebie można temu zaradzić? Ograniczyć liczbę dzieci (w przypadku społeczeństw charakteryzujących się niskim, bądź ujemnym przyrostem naturalnym, oznacza to ich zagładę)? Zabić wszystkich bezrobotnych? Może niech dobrowolnie poddadzą się eutanazji ci, którym nie odpowiadają prorodzinne działania władz, zwolnią wtedy miejsce dla młodych bezrobotnych i przysłużą się odmładzaniu populacji .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
221 Postów

(Veileder)
Stały Bywalec
kryss napisał:
nie ,ale niektorych w kapuscie moze znaleziono,powiedz kumplom ktorzy maja dzieci i pobieraja na nie zasilek zeby oddali ci kase bo ty placisz na ich dzieci i sobie tego nie zyczysz,oni napewno dobrze ci to wszystko wytlumacza....,a sam pewnie nie masz dzieci mieszkasz sam albo z kolega a zamiast milej kobiety tylko wlasne lapki....

OK, nie toleruje prymitywnych argumentow ad personam. Koncze z toba dyskusje.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...mile

kobiety?

takie sa najgorsze...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
dino dobry pomysl.punkt widzenia zawsze zalezy od punktu siedzenia,jesli kiedys beda mieli dzieci sami popedza po zasilek dla nich...,bo utrzymanie w tym kraju trzy osobowej rodziny z jednej pensji to prawie ubustwo,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
moze i prymitywne widac takie tylko do ciebie trafiaja,bez komentarza.
brzydal daj znac jak bedziesz mial dziecko ,powiesz mi wtedy ze honor ci niepozwala brac zasilek i dziecko tym honorem karmisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...kryss

daj znac jak wytrzezwiejesz,

albo jak przestana dzialac dopalacze

skoro widzisz tresci,ktorych nigdzie nie napisalem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
fakt.nie napisales,moze ubarwilem.
rzecz w tym ze gdy jest dziecko i jedna pensja to zasilek jest koniecznoscia zeby jakos zyc.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok